Video-nadzor in alarmni sistemi

Odločite se za varnost!

V današnjih časih se vse več ljudi odloča za montažo in uporabo video nadzornega sistema. Nudimo postavitev alarmne in video-nadzorne zaščite, za nadzor objekta in okolice ali pa zgolj za pregled delovnih procesov v proizvodnji.

 

cctv

Video nadzor

Nove IP kamere vam omogočajo dodatno varnost.

house-protected-by-surveillance-system-with-alarm-connected-to-cellphone

Alarmni sitemi

Obveščeni boste praktično o vsem kar se dogaja v vašem domu.


Jablatron

Jablotron že več kot 25 let razvija in proizvaja alarmne sisteme. To je eden od razlogov, da so alarmi najenostavnejši za uporabo in imajo hkrati veliko inovativnih funkcij.

 

Koraki do varnosti:

  1. Prvi korak je visoko kakovosten alarm.
  2. Naslednji korak je profesionalna instalacija. Instalacije se izvajajo izključno preko certificiranih partnerjev, ki se redno izobražujejo. To je zagotovilo, da bo vaša naprava delovala kot je potrebno.
  3. Kot zadnji korak priporočamo vezavo na Nadzorni Center za sprejem alarmov. Varnostni operater vas kontaktirajo, če se kaj zgodi in po potrebi pošljejo intervencijsko ekipo, da zaščiti vas in vaše premoženje.

Prava varnost za celotno družino

Naredite svoj dom varnejši in uživajte v miru. JABLOTRON 100+ bo varoval celo hišo, prižigal in ugašal luči, odpiral garažo in poskrbel da boste imeli zalit vrt. Zahvaljujoč brezplačni aplikaciji MyJABLOTRON pa vse skupaj lahko uporabljate in nadzorujete na daljavo.

Vklopite in izklopite alarm kjerkoli že ste!

Z mobilno ali spletno aplikacijo MyJABLOTRON lahko na daljavo vklapljate alarm in upravljate naprave. Obveščeni boste praktično o vsem kar se dogaja v vašem domu, ne glede na to da ste v službi, na počitnicah ali ste odšli po nakupih.

Z aplikacijo:

  • Imate pregled nad vsemi JABLOTRON napravami
  • Upravljate s sistemom na daljavo
  • Na daljavo gledate slike varovanih prostorov
  • Sledite temperaturam v objektu in porabi energije